Flere dokumenter

Velkommen til Vaksdal Frivilligsentral

Velkommen til Vaksdal Frivilligsentral Vil du bruke litt av din tid sammen med andre? Vil du treffe nye mennesker? Vil du være med å sette dine og andres idéer ut i livet?

Cruise 2014

CRUISE TIL KANARIØYENE 19-29.11.14

Kypros 2017

 På Kypros trives de fleste...  Denne gangen var det en liten gjeng som reiste nedover til sol og varme.  Dagene gikk med til utflukter og sol og varme. 

Kypros 2015

Vaksdal frivilligsentral reiste til Agia Napa på Kypros med 21 stk i påsken. Dette ble en påske vi sent glemmer, for det første fikk vi to påskefeiringer med oss., siden vi også feiret den gresk-ortodokse påske.

Kroatia 2015

Frivilligsentralen på tur igjen  Denne gangen reiste 25 stk inkl undertegnede til Dubrovnik i Kroatia. De som var med var i fra hele kommunen og det er forts plasser til enda flere på neste tur.

Vågå 2016

FRIVILIGSENTRALEN PÅ TUR TIL VÅGÅ 14-17.6.16 Tirsd 14.juni plukket VTS opp 16 reiseglade vaksdølinger som skulle på tur til Vågå og Gudbrandsdalen.

Malaga 2017

Torsdag, 20.april var det 20 forventningsfulle personer som skulle på tur til Malagakysten i 14 dager. Vi ble hentet som vanlig av VTS og ble fraktet til Flesland. Vi reiste fra et skikkelig regnvær og vi skulle ned til varmen med bare sol og varme…

Ålesund 2017

En mandag i begynnelsen av juni var vi 8 stk fra flere steder i kommunen + sjåfør/guide som satte turen mot Ålesund. Vi reiste fra regnvær og hadde litt forskjellig vær oppover kysten.

Lån av møterom

LOKALITETER

Kypros 2016

Trivselsreise til Kypros.

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Taushetserklæring

Personer som tar oppdrag for frivilligsentralen må ha akseptert taushetserklæring.

2021 © Vaksdal frivilligsentral